sundays

1. städning = hemmet i något bättre ordning än vanligt. z dammsög, duktig make!

2. det ser ut som om vi skulle kunna anmäla oss båda till utbildning till NLP-practitioner till våren. vilket kliv framåt i karriär, yrkesliv och personlig utveckling det blir! förhoppningen är att vi ska få ekonomin att gå ihop. men först ska vi gå på en introduktionsföreläsning nästa lördag.

3. åkte till stan med Liten och hittade äntligen ett par vettiga vinterstövlar till ok pris åt henne. puuuh.

4. Li ringde. vi bestämde att träffas en stund imorgon kväll, kul! hon följer med på NLP-introduktionen också. fast hon vet inte om att det är just det hon följer med på.

5. smågodis! äter ganska sällan godis numera, men idag var det mums.

6. ringde mamma. länge sen jag pratade med henne. vi spånade på en idé om att hon skulle börja hålla danskurser i rehab-syfte för strokepatienter eller på någon stressklinik kanske. jag tror det är en superidé, men mamma var mera tveksam.. även om hon gärna skulle vilja. får fortsätta peppa henne.

7. ringde pappa. han var nykter. *glad*

8. tog äntligen tag i att ringa till dem som äger huset vi spanat på att hyra för nästa års sommarläger. ägarinnan lät jättetrevlig och huset verkar passa våra behov helt perfekt! det var ledigt v 29 så jag preliminärbokade. nu gäller det bara att kolla med de andra inblandade familjerna att de kan då. ååå, det ska bli så roligt!!

9. mys med z.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0